Assessories vacants al CEP Curs 2020-2021

El proper curs, algunes de les assessores i assessors del CEP d’Eivissa tornen als seus centres per a continuar la feina com a docent a les aules. El pas pel CEP és una etapa intensa en diferents aspectes, en primer lloc acompanyar els docents en els seus processos formatius amb la intenció de millorar l’educació i els processos d’aprenentatge del nostre alumnat però també tenir l’oportunitat de participar en un procés de creixement professional individual i col.lectiu treballant conjuntament amb un equip compromès i amb una idea clara del que ha de ser la formació del professorat. Com totes les etapes, té un principi i un final.

Per tal de cobrir aquestes assessories el proper curs, hem d’incorporar a l’equip persones que vulguin formar part d’aquest projecte.

Si esteu interessats, podeu trucar als telèfons 971 300 519 / 629750932 i demanar per Iñaki Monge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>