formacio_innovacio_3

Accions formatives per als docents de FP

L2_Logo_FP_Illes_Balears_2019

Presentacions, pòsters i conclusions del Congrés

Logo_Congrs_Innovaci
QR_Cep_Eivissa

Presentacions i pòsters de les Jornades 2018

Jornades_Experincies_2018

Blog del simposi amb conferències i presentacions


Simposi_Llengua_catalana_als_centres

Jornades Compartim experiències 2017

 

   Vídeos i presentacions 

cartell_2_jornades_2017

Programes de formació

BANNER_CONVOCATRIA_DE_FORMACI

Materials Jornades Erasmus+

Pla quadriennal

BANNER_PLA_FORMACI

LOGODINAMICAT

Foment de la Normalització

FeCat

Segueix-nos

descarga
Rep les nostres novetats al mòbil!
 
Inici Activitats FaD
Imprimeix

Formació a Distància 2015-16


 

l Servei de Formació Contínua (abans "Servei de Formació del Professorat") com en anys anteriors, ha posat en marxa una oferta complementària de formació permanent del professorat caracteritzada per desenvolupar-se a distància a través d'Internet, en la qual prevalen la qualitat pedagògica, el suport individualitzat i l'afavoriment del treball cooperatiu, que facilita l'aprenentatge informal que es produeix en el context d'una comunitat virtual d'alumnes.

Amb aquest objectiu, durant el curs 2001-2002 es va posar en marxa el Programa de formació a distància del professorat, després dels bons resultats obtinguts en l'experiència pilot realitzada en el curs anterior (00-01). Per al curs 2015-2016 es continua amb la línia iniciada i s'ofereix un nou conjunt d'activitats de formació a distància per al professorat. Se segueix incidint en la formació en TIC, en el programari lliure, en l'ús de la internet i en l'aplicació de les TIC a diferents àrees i etapes amb l'objectiu de donar suport a l'experimentació i l'aplicació a l'aula.

La metodologia de les activitats de formació a distància es basa en la utilització d'un entorn virtual d'aprenentatge, al qual el professorat es connecta des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet. Amb aquest mitjà els participants a les activitats formatives a distància tenen accés, no només als materials del curs, sinó que poden comunicar-se i interactuar amb els altres alumnes i amb el seu tutor o tutora. El model d'aprenentatge electrònic que es fa servir combina la flexibilitat de l'aprenentatge autodirigit des de qualsevol lloc i al ritme marcat per l'alumne, amb la utilització de mètodes basats en la interacció a través de la xarxa -aprenentatge cooperatiu-, centrats en l'aprenentatge - aprendre a aprendre-, en la resolució de problemes, i en el suport tutorial en forma de guia i facilitador de recursos.

Dret a certificació.
Per obtenir el certificat corresponent, en aquests cursos de formació a distància del professorat, serà requisit indispensable haver realitzat totes les activitats obligatòries dins el termini establert per a cada activitat. Les activitats han de ser originals i de creació pròpia de cada participant. En el cas de participants que entreguin a la tutoria activitats no pròpies (fetes per un altre o copiades d'Internet) els donarem de baixa del curs i perdran el dret a la certificació. Les activitats lliurades fora de termini, o per una via diferent a la que s'especifica en el Moodle, implicarà l'exclusió del curs i la pèrdua del dret a certificació.

Per al curs 2015-2016, les activitats propostes dins del programa de formació a distància es poden consultar a:

>> http://weib.caib.es/Formacio/distancia/activitats_.htm

Aquesta oferta de formació a distància es complementa amb la que fan els centres de professorat (CEP).

Centres de Professorat:

CEP d'Eivissa CEP de Formentera CEP d'Inca
CEP de Manacor CEP de Menorca CEP de Palma

Per a qualsevol qüestió relacionada amb aquest programa podeu escriure a l'adreça: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Per accedir als materials de formació podeu fer clic aquí.

 
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack