Inici El CEP Notícies

Notícies

Imprimeix

Publicat el nou pla quadriennal de formació

BANNER_PLA_FORMACI

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat de la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat, Maria Alorda, i del cap de Servei de Formació del Professorat, Tomeu Barceló, varen presentar el passat 7 de març el Pla Quadriennal de Formació Permanent del Professorat 2016-20.

En paraules del conseller d’Educació i Universitat, “aquest Pla respon a la necessitat de planificar de manera acurada una formació que té per objecte proporcionar als docents de les Illes Balears oportunitats variades d’aprenentatge, reflexió, experimentació i implementació de totes aquelles pràctiques educatives que els ajudin a millorar els processos d’ensenyament i aprenentatge en què participen”. Per la seva part, la directora general de Formació Professional i Formació del Professorat considera que el Pla, entre d’altres aspectes, “vol ser una reivindicació de les actuacions d’èxit que es duen a terme a moltes aules de les Illes Balears, sovint poc reconegudes i divulgades”.

 

Pla Quadriennal de Formació Permanent del Professorat 2016-2020

 

Educació presenta un model de formació del professorat enfocat a l'èxit educatiu

 
Imprimeix

Experiències seleccionades per a les Jornades del CEP

EXPERIÈNCIES SELECCIONADES A LES JORNADES D'INTERCANVI DEL CEP D'EIVISSA


mirant_lluny

Des del CEP d'Eivissa volem agrair a tots els sol·licitants l'interès mostrat i informar-vos que a causa de les limitacions de temps ens hem vist obligats a fer una selecció de les experiències. Al següent document podeu veure les experiències participants:

Els pròxims dies ens posarem en contacte en vosaltres per organitzar la vostra participació.

Si estau interessats en venir com a assistents,  aquí trobareu la convocatòria, recordar-vos que cal fer la inscripció a través del portal del personal.  

Gràcies de nou a tots pel vostre interès. 

 
 
 
Imprimeix

Jornades d'Intercanvi d'experiències innovadores

INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES INNOVADORES ENTRE ELS NOSTRES CENTRES


mirant_lluny

Des del CEP d'Eivissa hem programat unes jornades d’intercanvi d’experiències en les quals poder mostrar allò que s’està fent en les diferents escoles i IES; tot allò que penseu que pot servir com a referència de bona pràctica per als vostres companys i que us ve de gust compartir amb ells.
Al següent document podeu veure les experìences participants; Experiències seleccionades Jornades d'Intercanvi

Si estau interessats en assisstir a les jornades aquí trobareu la convocatòria i cal fer la inscripció a través del portal del personal.

Les jornades seran els pròxims 11 i 12 de maig a la SEU de UIB de 16 a 20:30h.

 

 
 
 
Imprimeix

Convocatòria Cursos a Distància del 3r Trimestre

Al següent enllaç podeu consultar el cursos de Formació a Distància del 3r Trimestre:

http://weib.caib.es/Formacio/distancia/activitats_.htm

 

  Captura

 

 
 
 
Imprimeix

Cinefòrum Comunicació, Educació i Ciutadania

El Fòrum Comunicació, Educació i Ciutadania es complau de convidar-vos a una sessió de cinefòrum al voltant del magnífic curtmetratge que fou nominat als Oscar de 2007, “Binta y la Gran Idea” de Fesser.

L’objectiu d’aquesta dinamització és establir una reflexió sobre la importància d’incorporar els audiovisuals a l’aula com a eina didàctica, i valorar de quina manera els audiovisuals ens podem permetre treballar temes tan importants com són l’abús dels estereotips en els mitjans de comunicació per referir-nos a col·lectius socials i a altres cultures; la cerca d’estratègies per la resolució de conflictes; promoure una mirada crítica vers els mitjans de comunicació com a font de coneixement; la cerca de dinàmiques de participació activa per part dels infants i el jovent per reconèixer i posar en valor les identitats pròpies.

El Fòrum Comunicació, Educació i Ciutadania, impulsat per Enginyeria Sense Fronteres de les Illes Balears, treballa per impulsar els eixos principals de l’Educació i la Comunicació per al Desenvolupament. D’entre les seves activitats destaca l'oferta gratuïta i la dinamització de diferents tallers a impartir a l’aula de diferents cicles formatius. Tot i tenir seu a Mallorca, el nostre propòsit és eixamplar els nostres horitzons de treball. Aquest any tenim l’oportunitat de treballar tres dies amb l’IES Isidor Macabich d’Eivissa de forma intensiva, experiència que volem compartir convidant-vos en aquest cinefòrum.

L'activitat tindrà lloc el dimarts 23 de febrer a les aules del CEP d'Eivissa a les 16.30h

Us esperem! 

 

logo_forum  0_0

 
 
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Següent > Final >>
Pàgina 7 de 9
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack