Inici El CEP Notícies

Notícies

Imprimeix

Formació en coeducació

L'Institut Balear de la Dona, amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, organitza el curs EL PERSONAL DOCENT COM A AGENT DE COEDUCACIÓ, semipresencial, dirigit al personal docent d'educació primària i secundària de les Illes Balears, i on tindran preferència en l'accés a la formació el personal que formi part de: Equips directius, Agents de coeducació que formen part de la comissió de convivència de cada centre educatiu, Equipsd'orientació.

Aquest curs té com objectius: assentar la igualtat al currículum educatiu per tal d'educar en igualtat; proporcionar eines i recursos al professorat pel foment de l'educació en igualtat; que professors i professores passin a ser agents actius i transformadors de les pràctiques sexistes que es donen dins el marc educatiu actual; prevenir la Violència de Gènere i qualsevol tipus de discriminació en el centre educatiu; reduir les bretxes de gènere (segregació horitzontal per sexe...) detectades a l'àmbit educatiu; i impulsar la figura d'agent coeducatiu en els centres educatius facilitant eines i estratègies d'actuació. Us adjuntem el PDF amb tota la informació del curs per al vostre coneixement i també per fer-ne difusió, per tal que arribi al màxim de personal docent implicat, així com una carta de la directora de l'Institut Balear de la Dona on expressa la importància d'aquesta formació.

PREINSCRIPCIÓ: DEL 9 AL 19 DE SETEMBRE DE 2016 A TRAVÉS DEL PORTAL DEL PERSONAL DOCENT.

 

coeducaci

 
Imprimeix

Estrenam nova eina de comunicació

descarga
El CEP d'Eivissa estrena una nova eina de comunicació per facilitar la difusió de convocatòries i notícies entre el professorat i centres. 
Mitjançant l'aplicació Konvoko podreu estar informats de totes les activitats que realitzam de forma ràpida i còmoda. Aquesta aplicació és totalment gratuïta i ocupa molt poc espai al mòbil.
Per fer-la servir sols cal:
1. Instalar·la des del Play Store d'Android o el Market d'iOS.
2. Una vegada instal·lada, entrar en Konvoko i cercar (a la lupa): CEP Eivissa
3. Fer clic al CEP d'Eivissa i donar-li al botó seguir.

Si teniu cap dificultat, podeu contactar amb naltros per rebre ajuda.

 


Screenshot_20160530-162912

Screenshot_20160530-162142

Screenshot_20160530-162216

2016-05-27_09.29.35
Ara més a prop!


 
 
 
 
 
 
 
Imprimeix

Resum i presentacions de les jornades d'innovació

 
 
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Següent > Final >>
Pàgina 6 de 9
 
 
Joomla 1.5 Templates by Joomlashack